Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

DEĞERLİ VELİLERİMİZ,

Bahçeşehir Okulları Ümraniye Kampüsü olarak, eğitim yolculuğunun en önemli evrelerinden olan okul öncesi, ilköğretim ve orta öğretim kademelerinde hedefimiz; çocuklarımızı ve gençlerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, duyarlı, öz güvenli, çağdaş ve sevgi dolu birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmektir. Sporla, sanatla ve bilimle iç içe, dünyanın hızlı gelişimine rahatlıkla ayak uydurabilen, teknolojiyi yeteri kadar ve gerektiği gibi kullanabilen, çatışmaları iletişimle çözümleme becerisine sahip, sosyal sorumluluk duygusu yüksek, aynı dünyayı paylaştığımız tüm canlılara, bitkilere ve hayvanlara, yaşadığı çevreye saygılı, hoşgörülü, sorumluluk sahibi, adil, ülke ve dünya gündemini takip edebilen, farkındalığı yüksek ve 21 yy. becerilerine sahip bireyler yetiştirmek öncelikli hedefimizdir.

Bu hedefler ışığında uzun yıllar çocuklarımız, velilerimiz ve eğitim-öğretim kadromuzla mutlulukla, sağlıkla ve başarılarla yürümek en büyük temennimizdir.

Çocuklarımızın mutluluklarını ve başarılarının gururunu hep birlikte yaşamak dileğiyle.

Bahçeşehir Okulları Ümraniye Kampüsü

Tümay DOVAN